Varför Windows 365 Business?

Få tillgång till ditt skrivbord i molnet från valfri enhet

Behöver ditt företag en eller flera tillfälliga datorer?

Vid säsongsbetonad verksamhet eller i franchiseföretag är det vanligt att ett större antal tillfälliga datorer behövs – som snabbt går att komma i gång med och lika snabbt att avsluta.

Med en molnbaserad Windows 365 Business-dator kan ni snabbt koppla upp nya eller tillfälliga medarbetare till sin personliga Windows-miljö med Office-paket, Teams och filer från molnet till vilken enhet som helst.

Vi ser tillfälliga arbetsplatser som den största fördelen med just Windows 365 Business. Medarbetaren kommer enkelt och snabbt i gång med en företagsanpassad dator som användaren kan nå från vilken enhet som helst.
Användaren tilldelas en licens och efter ca 15 minuter är datorn tillgänglig i molnet.

På vilka enheter fungerar Windows 365

Användaren kan koppla upp sig från vart som helst via en webbläsare eller via en klient som kan installeras på Mac OS, iOS och Android eller Windows-datorer. Enkelt sätt att köra Windows på din Mac 😉

Med Windows 365 Business blir Windows ett hybrid-OS som finns både lokalt och i molnet. Företag kan välja om en dator med lokalt installerat operativsystem eller en molnbaserad dator med molnbaserat operativsystem är det bästa valet för en viss användare eller roll i organisationen. I vissa fall kan en användare ha fördel av att ha båda och sedan välja bäst verktyg för jobbet i fråga.

Licensiering

Kunder kan köpa Windows 365 som en separat licens per användare för en fast månadskostnad för åtkomst till en eller flera molnbaserade datorer.

Visst, det finns både fördelar och vissa nackdelar/begränsningar med Windows 365 Business som kanske inte passar alla miljöer. Men vill ni veta mer så kontakta gärna TriaTech IT AB för frågor och funderingar kring de nya Windows 365 tjänsterna.

Prisexempel (2021-10-01)

Från 292,50kr/månad för Windows 365 med 2 vCPU/4 GB/128 GB SSD.
Gällande mervärdesskatt tillkommer.

/Roger

Relaterade stories