Vi söker en slipad säljare som älskar lyckliga avslut

Vi behöver stärka upp vårt lag med en relationsbyggare som inspireras av uppdraget att göra skillnad ute hos våra kunder. Med det menar vi att du är en person som älskar att ta en kopp kaffe och prata utveckling med dem som redan valt att samarbeta med oss. I samma anda ringer du också det där första samtalet, med ambitionen att kroka arm med ett företag som behöver en slipad IT-partner.

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till mika@triatech.se

TriaTech vill ha dig som har en utpräglad förmåga att lyssna och vara nyfiken, där fokus är att identifiera vad kunden skulle behöva för att stärka den egna verksamheten med hjälp av tekniska lösningar. Du trivs i situationer där du förväntas skapa, underhålla och utveckla relationer med nya och gamla bekantskaper, samtidigt som du är en både ödmjuk och skarp avslutare när en affärsmöjlighet ska omvandlas till ett konkret uppdrag.

Vi ser gärna att du har jobbat som säljare inom business to business tidigare. Har du dessutom IT-relaterad erfarenhet på din meritlista blir vi förstås extra förtjusta. Det är också en stor fördel om du är kunnig och bekväm i Microsoft 365-miljö, eftersom det är just där både vi och våra kunder huvudsakligen tillbringar arbetsvardagen. Tjänsten som relationsbyggare touchar då och då projektledarrollen, så skulle du också ha såna meriter är det alldeles strålande.

Du har ett naturligt driv och är en kollega som gärna räcker upp handen när något behöver göras. Du har lätt för att lära dig nya saker, men kan lika enkelt acceptera att du aldrig kommer att kunna allt, så är det för oss alla i den här branschen. Lyckligtvis är vi ett hjälpsamt gäng, du behöver bara vara öppen för att ställa frågan, så får du det stöd och den hjälp du behöver. Ytterligare en uppskattad egenskap hos oss är förmågan att se lösningar och dela med dig av dem (även de gånger du kanske tror att de saknar betydelse). Och så har vi det här med administration, några gillar det, andra inte. Oavsett hur det är för dig, ingår visst administrativt arbete, så flinka tangentfingrar behövs ibland.

Kontakta VD Mika Toivanen: mika@triatech.se eller 0243-79 79 01

Mika Toivanen, VD TriaTech

Fira framgångar med oss!

Är du sugen på att byta jobb? Ja, men då så! Vi välkomnar dig som har huvudet bland molnen och fötterna på marken. För oss innebär det att du är en härlig person som är extra förtjust i tekniska lösningar och som vill ha det vi har.

Mika, Roger och Jörgen på TriaTech

Det var året innan världens första iPhone

2006 närmare bestämt. Det var också då de här tre, Mika, Roger och Jörgen, bestämde sig för att göra något kul och viktigt tillsammans. Kul för att de redan då var dödligt förtjusta i allt vad IT innebar. Viktigt för att de visste att det fanns många som behövde hjälp och stöd i sin tekniska utveckling.

Idag har tre blivit 15, men fokuset består, det vill säga, att förse företag med IT som ger mer värde.

Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Läs Integritetspolicyn.