Skrota printservern – ta steget in i molnbaserad utskriftshantering!

Har du en pensionsplan för din printserver?

Allt fler företag har redan flyttat till eller är på väg mot molnbaserade tjänster och strävar efter att minska sin lokala infrastruktur. Förr eller senare kommer turen till utskrifter och det är troligt att du och de flesta andra idag är intresserade av en mer modern lösning som möter dagens behov.

Printix är en molnbaserad tjänst för utskriftshantering som går att använda oavsett vad du har för skrivare. Glöm allt om printservrar och administration av tusen olika drivrutiner – nyttja detta moderna och säkra alternativ i stället!

Printix ❤ Azure AD

Printix interagerar med ert Azure AD, där alla användare redan har konton – om ni använder Microsoft 365 idag. Integrationen innebär också att du enkelt kan få en hög nivå av säkerhet som tillexempel multifaktorautentisering.

Skriv ut var du än är från vilken enhet som helst

Med Printix hjälp går det att göra en vanlig skrivare till en ”molnskrivare” vilket innebär att det alltid är möjligt att skriva ut på den, var användaren än befinner sig. Detta fungerar utmärkt hemifrån eller var som helst där du har internetanslutning.

Säkra utskrifter

Man kan också ange att en utskrift ska ställas ”på vänt” och du kan sedan frisläppa utskriften från dator eller telefonapp när du vill att pappret ska komma ut. Detta kan vara värdefullt då du skriver ut känsliga uppgifter och vill ha full kontroll på pappren. Användaren får också en generell skrivarkö installerad, Printix Anywhere. Om man skriver ut till denna kö så pausas utskriften och du kan senare välja vilken fysisk skrivare du vill att den ska skrivas ut på, givetvis kan detta ske via telefonen. Utskriften kan lagras i skrivarkön i upp till 7 dagar.

Vill du kunna skriva ut var du än är, från vilken enhet som helst och till vilken enhet som helst? 🖨

/Rebecka

Relaterade stories