Funderar du på att flytta?

Går du i tankarna att byta e-postleverantör?

Kan du inte se dina kollegors kalendrar eller kontakter? Hade det varit bra att komma åt e-posten eller kalendern var du än är eller från vilken enhet som helst? Och så den där integrationen mellan Teams och din kalender … fungerar den halvbra idag?

Det finns många fördelar med att flytta e-posten till Microsoft 365

  • Integration – se varandras kalendrar, kontakter och samarbeta kring dokument inom verksamheten
  • Teams-integration – sömlös koppling mellan Teams och din kalender
  • Konsekvent användarupplevelse – till exempel börja att skriva ett e-postmeddelande på mobilen och skicka i väg från din dator
  • Samla allt i ett konto – E-post, kalender, dokument, samarbetsverktyg och produktivitetsverktyg
  • Garanterad driftsäkerhet – upp till 99,9% av tiden!
  • Tillgänglighet – läs din e-post, kolla i din kalender eller öppna dina filer var du än är eller från vilken enhet som helst!

TriaTech agerar flyttgubbe

Vi hjälper dig få över ditt e-postkonto till Microsoft 365, oavsett om det gäller POP3, IMAP, Exchange eller G Suite. Såklart ser vi till att all gammal e-post, kontakter och kalendrar följer med över i flytten. Vi hjälper dig med rätt licens som täcker behovet och kan även utbilda i det nya arbetssättet som det innebär när man byter e-postleverantör till Microsoft 365.

Framför allt kommer vi se till att det blir en trygg resa till molnet där kommunikation med användarna är viktig för att skapa trygghet och delaktighet.

/Dan

Relaterade stories