Teckna avtal innan den 29 februari så bjuder vi på installationen!

(Värde 4000 kr) Microsoft 365 backup är ett enkelt och prisvärt sätt att säkra dokument, kalender, e-post och övrig digital information. Vid händelse av exempelvis dataintrång eller oavsiktlig borttagning kan ni snabbt återställa allt och säkra kontinuiteten i verksamheten.

Teckna avtal innan den 29 februari så bjuder vi på installationen! (värde 4000 kr)

Microsoft 365 backup

Vi är många som jobbar i Microsoft 365 och dagligen nyttjar verktygen i OneDrive, SharePoint, Outlook och Teams. Produktiviteten är hög i de här plattformarna och vi sparar dagligen viktig information som exempelvis resurser, dokument, e-postadresser och mycket annat. Gemensamt för all den informationen är att vi har svårt att klara oss utan den och en förlust får ofta omfattande konsekvenser.

Microsofts standardlösning för backup – begränsad trygghet

Som användare av Microsoft 365 har du en inbyggd ”standardbackup” med mycket begränsad möjlighet att återställa förlorad data. Standardbackupen är dessutom tidsbegränsad, vilket innebär att data som är äldre än 14 dagar inte kan återställas om ni exempelvis drabbas av dataintrång, virus eller användarmisstag.

Microsoft 365 Backup – full trygghet

Till skillnad från den standardbackup som ingår i licensen, kan ni med Microsoft 365 Backup vara helt säkra på att verksamhetens data alltid är säkerhetskopierad och enkelt kan återställas.

Priser

Installation/konfiguration av Microsoft 365 backup 4 000 kronor (engångsavgift)

Licenser
Årsabonnemang med förskottsbetalning:  482 kronor/år

Backup per användare
Månadskostnad tillkommer med 29 – 39 kronor/användare (beroende på hur många användare ni har).

Övervakning: 400 kronor/månad

Förutsättningar
Priset för Microsoft 365 backup bygger på att alla Microsoftkonton i er organisation licensieras för backupen. Det går inte att välja enskilda konton.

Molnet är en bra start, men behöver kompletteras

Ett vanligt missförstånd är att molnlagring per automatik säkrar dokument och information, men utan backup är möjligheten till återställning mycket begränsad.

Storleken har ingen betydelse

Tvärtom emot vad många tror, är även små och medelstora företag högintressanta för hackerorganisationer, eftersom de drar nytta av just den föreställningen.

Svårt att veta vad ni behöver? Vi hjälper er gärna.

Det kan vara svårt att veta vilken säkerhetsnivå som är tillräcklig. Vi på TriaTech är riktigt slipade på säkerhetsfrågor och delar gärna med oss av kunskapen. En bra början kan vara att göra en kartläggning av er befintliga säkerhetsnivå, det bjuder vi självklart på.