Copilot webinar med TriaTech

Välkommen till vårt webinar om Copilot!

TriaTech och Also välkomnar dig till ett webinar där du bjuds på inspiration och kunskap om Microsofts nya AI-verktyg Copilot. Vi kan utlova en intressant och givande timme som lägger grunden till en helt ny arbetsvardag för oss som jobbar i Microsoft-miljö.

Webinaret går av stapeln den 14 mars klockan 09.00 (via Teams). När du har anmält dig får du en bekräftelse, därefter skickas en inbjudan med en möteslänk till dig några dagar innan det är dags. Under webinaret träffar du några av oss på TriaTech och Gustav Pauly från Also som är en fena på Copilot och som bland annat visar en livedemo.

Varmt välkommen att anmäla dig till webinaret om Copilot för Microsoft 365! Kostnadsfritt förstås.

Varmt välkommen att anmäla dig till webinaret om Copilot för Microsoft 365! Kostnadsfritt förstås.

Copilot webinar med Triatech

Copilot för Microsoft 365

Microsoft Copilot för Microsoft 365 är ett AI-baserat verktyg som förenklar och effektiviserar arbetet i exempelvis Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Teams. Du kan bland annat få hjälp med att skriva utkast, sammanfatta innehåll i omfattande dokument, skapa en presentationer och hitta exakt det du behöver.

  • Copilot i Word skriver, redigerar, sammanfattar och skapar samtidigt som användaren arbetar.
  • Copilot i PowerPoint förenklar skapandeprocessen genom att förvandla användarens idéer via vanligt språk till en designad presentation.
  • Copilot i Excel tar del av insikter, hittar korrelationer och skapar professionella datavisualiseringar på nolltid.
  • Copilot i Outlook kan hjälpa till att effektivisera och hantera inkorgen så att mer av användarens tid kan spenderas på att faktiskt kommunicera.
  • Copilot i Teams gör möten mer produktiva genom att transkribera i realtid och skapa att göra-listor eller påminnelser utefter vad som sades på mötet.

Copilot lanserades i Sverige i januari 2024.