Relationsbyggare som vill göra skillnad

Vi behöver stärka upp vårt lag med en relationsbyggare som inspireras av uppdraget att göra skillnad ute hos våra kunder. Med det menar vi att du är en person som älskar att ta en kopp kaffe och prata utveckling med dem som redan valt att samarbeta med oss. I samma anda ringer du också det där första samtalet, med ambitionen att kroka arm med ett företag som behöver en slipad IT-partner.

Några måsten för tjänsten

TriaTech vill ha dig som har en utpräglad förmåga att lyssna och vara nyfiken, där fokus är att identifiera vad kunden skulle behöva för att stärka den egna verksamheten med hjälp av tekniska lösningar. Du trivs i situationer där du förväntas skapa, underhålla och utveckla relationer med nya och gamla bekantskaper, samtidigt som du är en både ödmjuk och skarp avslutare när en affärsmöjlighet ska omvandlas till ett konkret uppdrag.

Meriterande

Vi ser gärna att du har jobbat som säljare inom business to business tidigare. Har du dessutom IT-relaterad erfarenhet på din meritlista blir vi förstås extra förtjusta. Det är också en stor fördel om du är kunnig och bekväm i Microsoft 365-miljö, eftersom det är just där både vi och våra kunder huvudsakligen tillbringar arbetsvardagen. Tjänsten som relationsbyggare touchar då och då projektledarrollen, så skulle du också ha såna meriter är det alldeles strålande.

Dina egenskaper

Du har ett naturligt driv och är en kollega som gärna räcker upp handen när något behöver göras. Du har lätt för att lära dig nya saker, men kan lika enkelt acceptera att du aldrig kommer att kunna allt, så är det för oss alla i den här branschen. Lyckligtvis är vi ett hjälpsamt gäng, du behöver bara vara öppen för att ställa frågan, så får du det stöd och den hjälp du behöver. Ytterligare en uppskattad egenskap hos oss är förmågan att se lösningar och dela med dig av dem (även de gånger du kanske tror att de saknar betydelse). Och så har vi det här med administration, några gillar det, andra inte. Oavsett hur det är för dig, ingår visst administrativt arbete, så flinka tangentfingrar behövs ibland.

Känner du dig sugen att söka – kom igen! Skicka din ansökan med personligt brev och cv till rebecka@triatech.se senast den 15 oktober 2023.

Kontakt

Om du undrar över något eller vill veta mer om tjänsten, hör av dig till Rebecka!

Rebecka Axellie
rebecka@triatech.se
0243-79 79 02

 

Om TriaTech IT AB

TriaTech IT AB har sedan 2006 varit IT-samarbetspartner till företag och organisationer i och utanför Dalarna. Vi är 14 anställda som tillsammans hjälper våra uppdragsgivare med allt från molnlösningar och infrastruktur till säkerhetslösningar, utbildning och rådgivning, toppat med vår uppskattade helpdesk.

Fira framgångar tillsammans med oss!

Är du sugen på att byta jobb? Då så. Vi välkomnar dig som har huvudet bland molnen och fötterna på marken. För oss innebär det att du är en härlig person som är extra förtjust i tekniska lösningar. Om du vill ha:

  • Kompetenta kollegor som har din rygg.
  • Gemenskap och schyssta karriärsmöjligheter.
  • En arbetsgivare som tar hänsyn till vardagspusslet.
  • Glass, frukt och kaffe i obegränsade mängder (nästan).
  • Ett friskvårdsbidrag som inte går av för hackor.
  • En arbetsplats som firar framgångar och lär av misstag.
 

Låter det prima? Då är det hos oss du ska jobba. Just nu söker vi lite extra efter dig som går igång på kundrelationer. Vi behöver också dig som är riktigt sugen på att hjälpa oss och våra kunder med allt vad AI kan innebära.