Våra kunder flyttar upp i molnet i en strid ström. Vi behöver därför förstärka vårt lag med ytterligare en person som trivs och känner sig bekväm i Microsoft 365-miljöer. Det betyder framför allt att du kan mycket om dokumenthantering i SharePoint Online och Teams. Om du sedan råkar har kompetens inom Power Apps och har erfarenhet av att bygga kundspecifika molnlösningar, blir vi extra nyfikna på vem du är.

Lösningen och kunden i fokus

Vi letar framför allt efter dig som älskar att lösa trixiga problem och som på vägen dit gillar att jobba både på egen hand och tillsammans med oss andra. Du har engagemanget i blodet och gillar uppdrag där du får använda din nyfikenhet, noggrannhet och ditt driv för att utvecklas och uppnå briljanta resultat för våra kunder. Eftersom du har lösningen och kunden i fokus är du en utmärkt lyssnare som med lätthet kan identifiera behoven hos både beslutsfattare, chefer och medarbetare.

Avundsvärda framtidsutsikter och en del galenskap

Om du uppskattar en arbetsplats som erbjuder stort utvecklingsutrymme, schyssta och kunniga kollegor, avundsvärda framtidsutsikter och en del galenskap, då är vi helt rätt för dig. Om du dessutom skriver under på vårt motto, ”att göra andra bättre”, och vet med dig att du gillar att tillhöra ett gäng som ligger i teknisk framkant, ja då är saken klar. Det är ju här du ska jobba.

Ansök idag

Skicka din ansökan med CV till ansokan@triatech.se, gärna idag, eftersom vi intervjuar löpande. Om du har frågor om tjänsten eller TriaTech är du varmt välkommen att höra av dig till vår VD Mika Toivanen på mika@triatech.se eller 0243-79 79 01.

TriaTech IT

TriaTech arbetar med infrastruktur både lokalt och i molnet och vi är ofta våra kunders IT-avdelning. Vår vision är att leverera ”IT som ger mer värde”. Det innebär att vi levererar bortom produkten eller tjänsten – med den tydliga ambitionen att våra kunder ska kunna ta tillvara på sin investering fullt ut. TriaTechs motto ”Gör andra bättre” sitter i ryggmärgen på alla oss som jobbar här och är grundläggande för oss i mötet med varandra och våra kunder.

Förmåner

Vi tror på flexibilitet för att få ihop arbetslivet med privatlivet. Att arbeta på distans ser vi därför som en självklar möjlighet för alla som jobbar hos oss. Utöver det har vi ett ordentligt friskvårdsbidrag, glass i frysen, frukt i korgen och ett riktigt, riktigt gott kaffe. Bland annat.