TriaTech söker dig som tycker att tekniken bakom den synliga lösningen är det som är intressant. Hos oss innebär det att jobba inom områden som Microsoft 365, infrastruktur lokalt och i molnet samt infrastruktur som omfattar Windows Server, AD, virtualisering, hybridmiljöer, AVD och lokal kommunikationsstruktur.

Får våra kunder att le

Du som söker behöver ha många års erfarenhet av arbete med IT-relaterade lösningar, i synnerhet från arbete med Windows Server och klient, Active Directory samt infrastruktur i Azure och Microsoft 365. Dina år i branschen har troligen gett dig specialkompetens inom ytterligare områden och du får mer än gärna fortsätta utveckla dina idéer och förmågor tillsammans med oss. För är det något vi tycker är viktigt är det att alla som jobbar här ska känna stor frihet att utveckla sig själva och nya lösningar som får våra kunder att le lite extra.

Smarta och hållbara lösningar

Du är en engagerad konsult med hög servicenivå. Du navigerar med lätthet i mötet med beslutsfattare, chefer och slutanvändare och har en utpräglad förmåga att förstå kundens behov. Ditt jobbjag lockas av arbetsdagar som är varierande och som innehåller allt från eget nedgrottande i tekniska frågor till att samarbeta med kollegor för att ta fram de smarta och hållbara lösningarna för kunden.

Avundsvärda framtidsutsikter och en del galenskap

Om du uppskattar en arbetsplats som erbjuder stort utvecklingsutrymme, schyssta och kunniga kollegor, avundsvärda framtidsutsikter och en del galenskap, då är vi helt rätt för dig. Om du dessutom skriver under på vårt motto, ”att göra andra bättre”, och vet med dig att du gillar att tillhöra ett gäng som ligger i teknisk framkant, ja då är saken klar. Det är ju här du ska jobba!

Ansök idag

Skicka din ansökan med CV till ansokan@triatech.se, gärna idag, eftersom vi intervjuar löpande. Om du har frågor om tjänsten eller TriaTech är du varmt välkommen att höra av dig till vår VD Mika Toivanen på mika@triatech.se eller 0243-79 79 01.

TriaTech IT

TriaTech arbetar med infrastruktur både lokalt och i molnet och vi är ofta våra kunders IT-avdelning. Vår vision är att leverera ”IT som ger mer värde”. Det innebär att vi levererar bortom produkten eller tjänsten – med den tydliga ambitionen att våra kunder ska kunna ta tillvara på sin investering fullt ut. TriaTechs motto ”Gör andra bättre” sitter i ryggmärgen på alla oss som jobbar här och är grundläggande för oss i mötet med varandra och våra kunder.